Благодарствено писмо

Благодарствено писмо

От името на Алцхаймер България благодарим сърдечно на Станислава Цоцоманска (Сани), както и на нейната майка, за дарението към нашето сдружение, с което ще имаме възможност да продължим срещите за взаимопомощ в програмата Кафе „Приятели на деменцията“.

Сани е член на Алцхаймер България от началото на февруари 2018 година. От тогава активно прави презентации и обучения на новите доброволци. Тя е Апостол към програмата ни „Приятели на деменцията” и е приела като мисия работата в организацията. Активно участва в подготовката на срещи, обучения и разказва за деменциите. Основната й цел е заедно да сбъднем толерантна и приобщаваща околна среда за болните и техните близки. Сани посвещава голяма част от свободното си време за хората с деменция и техните семейства. Благодарение на нейното дарение, групата за взаимопомощ ще продължи да се събира и да работи.

Дарението на стойност 2470лв бе събрано от Сани по случай рожденния й ден на 6ти ноември, благодарение на щедростта на нейните приятели и близки!

Сани заедно с майка си