Онлайн дискусия с проф. д-р Лиана Апостолова

др. Лиана Апостолова

Скъпи приятели и съмишленици, 

С вълнение и радост Ви каним на първата онлайн дискусия с проф. д-р Лиана Апостолова на 15. октомври 2020, четвъртък, от 16 ч.  

Една година след първата среща лице в лице с нея, сега ще имаме възможност за дискусия в нов формат. В рамките на 1 час на достъпен език ще научим повече за нейната работа и ще зададем въпросите си. 

Д-р Лиана Апостолова е професор по неврология, радиология и генетика в Медицинския Факултет на Университета на Индиана, Индианаполис, САЩ. Изследовател е в ранните симптоматични и пред-симптоматични етапи на болестта на Алцхаймер. Ръководи проект за изследване на генетичните биомаркери на заболяването и други дементни нарушения. 

За своята работа е получила многожество отличия. Проектите й са подкрепени финансово от Националния Институт по здравеопазване в САЩ. Проф. Апостолова е ментор на студенти, специализанти, аспиранти и младши преподаватели. Тя е редактор на списанието по Алцхаймер и деменция: оценка и наблюдение. 

Участието в събитието е безплатно през онлайн платформата Zoom. Не е нужно инсталиране на програма. Можете да го гледате от компютър, таблет или смарт телефон. 

Запишете се за участие и изпратете свободно въпросите си на nikolova_petya@hotmail.com

Записалите се ще получат отговор по емайл съдържащ линк към онлайн дискусията.