14-ти Световен конгрес по дискусии в Неврологията – Лондон, 26ти март 2020

Радваме се да ви съобщим, че на 26-29 март 2020 г. в Лондон, Великобритания ще се проведе 14-ия Световен конгрес по дискусии в неврологията (CONY).

Трудно е да бъдем в крак с огромния ръст на клиничните и основни данни в неврологията. Конференциите са информативни, но често има само ограничено време за задълбочени и критични дискусии. CONY предоставя платформа за международни експерти за обсъждане и сравняване на опит, като по този начин затваря пропастта между разширяването на знанието и неговото разпространение и използване.

Тазгодишният CONY, който се проведе в Мадрид, Испания, имаше огромен успех, като привлече над 1100 участници от повече от 70 страни и дори повече и се очакват в Лондон.

Конгресът в Лондон ще обхване различни теми, които ще анализират най-новите и провокативни тенденции в неврологията, с нови теми за 2020 г., включително невро-офталмология, сън, болка, TCD и OCT семинари и, разбира се, преразглеждане на най-популярните ни теми: епилепсия, инсулт, множествена склероза, деменция и болест на Паркинсон.

Повече за конгреса можете да научите тук.