Благодарствено писмо

Една от най-великите тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде направено, е това, което правим за другите.“

От името на БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА и от името на Алцхаймер България благодарим на всички за участието в първото издание на кампанията. Вашата подкрепа доказва, че с общи усилия може да бъдат осъществени големи и благородни каузи.

Благодарим на всички вас, които със своя дарителски жест показахте, че сте съпричастни към проблема на болните с деменцията и липсата на адекватни социални услуги за тях. Благодарение на щедростта на дарителите събрахме 725 лв., които са първата капка в необходимите средства, за да разширим стартиралия проект „Стани приятел на човек с деменция“ и в Благоевград. Доказахте, че промяната е възможна и зависи от всички нас. Вашата подкрепа е достойна за пример за подражание.

Прочетохме само имената ви, не ви познаваме, но със сигурност сте хора на различни възрасти, изповядващи различна религия, с различни професии. Всички вие проявихте благородство в името на каузата, която съпреживявате и доказахте че дарителството е достоен жест за всеки истински човек.

Благодарим Ви!