+ 359 898 444 027 office@alzheimer-bg.org

Намери Лекар

Гражданско сдружение „Алцхаймер България“ започна сътрудничество с платформата за онлайн консултации и телемедицина MedCare. Ежедневно получаваме от Вас редица медицински въпроси свързани с грижата за Вашите близки. И тъй като предмета на нашата дейност е със социална насоченост ние единствено бихме могли да Ви насочим към медицински специалисти, с които имаме контакт, и на които сме се доверявали. В стремежа си да бъдем по-полезни, бихме искали да ви предоставим вариант това да се случва по-бързо и по-лесно.

Гражданско сдружение „Алцхаймер България“ вече има профил в платформата MedCare, в който може да видите списък с медицинските специалисти, на които ние разчитаме. Може да използвате функционалностите на платформата за да запазите час за он-лайн консултация или в определени случаи за домашно посещение на лекар.

Малка част от стойността на всеки преглед ще бъде отделена като дарение за Гражданско сдружение „Алцхаймер България“. Така използвайки платформата помагате и на нашата дейност!

Натиснете върху изображението за да влезете в профила и потърсите специалист. Нови специалисти ще бъдат добавени в идните седмици.