Конференция „20 години ГС „Алцхаймер България“. А сега накъде?“

Тази година отбелязваме 20 години от основаването на гражданско сдружение „Алцхаймер България“.

Изминалите две десетилетия бяха посветени на грижата за възрастните хора и хората с деменция, подобряването на качеството им на живот и това на техните близки. Искаме да отбележим този юбилей като не само погледнем назад към всичко, което сме постигнали, но и като разгледаме какво ни предстои занапред. Именно затова конференцията се състои под надслова „А сега накъде? Осигуряване на грижи за застаряващото българско население.“

Конференцията ще се проведе на 6-ти октомври 2023г. от 9:00ч. в Дома на Европа, ул. Г.С. Раковски №124, София, България.

Какво да очаквате?

На конференцията ще разгледаме различни аспекти на темата деменция и дейността на ГС „Алцхаймер България“. Ще бъдат засегнати различни гледни точки към темата – от страна на политиката, медицината, технологията и грижата. В събитието ще имате възможност да чуете професионалното мнение на експерти в областта на деменцията – представители на национални и международни организации и институции, както и историите на хора с деменция и техните болногледачи.

Ще се радваме да споделим този момент с Вас! Регистрирайте се за присъствие на живо тук: Регистрация